Inspireret af naturen, lavet af naturen

Hos Replant Art vil vi gerne være med til at beskytte og forstærke naturen og den verden, som vi lever i. Derfor planter vi i samarbejde med One Tree Planted 10 træer ved hver ordre. Lad os hjælpe naturen, 10 træer af gangen.

Læs mere om at plante træer

Vores Mission

Vi stræber efter ikke blot at blive CO2-neutrale som virksomhed, men at blive CO2-positive. Vi vil give mere liv tilbage til naturen. Fjerne og rense mere CO2 fra vores luft end den, vi selv udleder. Vi starter med at plante nyt. Vi håber at kunne inspirere dig til at gøre det samme. Gøre en lille ting hver dag. Mange bække små.

1

Hver ordre planter 10 træer

Hos Replant Art vil vi gerne være med til at beskytte og forstærke naturen og den verden vi lever i. Derfor planter vi i samarbejde med One Tree Planted, 10 træer ved hver ordre. Lad os hjælpe naturen, 10 træer af gangen.

2

Natur materialer

Motiverne er lavet af flere forskellige slags træ. De små træstykker er Balsatræ og rammen er lavet af Valnøddetræ. Det er dermed et produkt skabt af naturen.

3

Dansk produktion

Vores motiver bliver produceret i Danmark, hvilket sørger for den mindst mulige udledning af unødvendigt CO2. Den lokale produktion gør at vores materialer ikke skal sendes tværs over kloden.

200.000 TRÆER I 2025

Vores mål er, at vi har plantet 200.000 træer rundt omkring i verden i år 2025. For hvert træ der plantes mindskes verdens CO2 med 23 kg om året. 

Læs mere 

Sådan planter vi træer

Vi samarbejder med One Tree Planted, som er en Non Profit Organisation, der planter træer rundt omkring i verden, i samarbejde med virksomheder og private donorer.