Indret med træ. 6 danske produkter direkte fra naturen

Med disse 6 danske brands kan du indrette dit hjem, med de unikke designs de laver direkte fra naturen, samt prale foran dine kære, med at være den første til at bruge disse unikke ideer.

Kabeltromlen

Er du meget indenfor genbruge og redde moder jord, så er Kabeltromlen det rette sted for at handle dine møbler fra. Specialet med Kabeltromlen er at de genanvender kabeltromler og andre trædele til at gøre produktet bæredygtigt. De har udstyr til hjemmet, haven og endda råmaterialer så du selv kan komme i gang med din kreative side. Man kommer til at tro at designet er ikke kreativt nok, når det er lavet af kabeltromler, men man skal ikke narres af det. Det rustikke look kan passes ind i enten det traditionelle danske tema, eller også ind i det moderne touch, som nutidige unge går efter.

Se deres møbler her ▶ kabeltromlen.dk/

DIBB Design  

Har du det også svært ved at finde gaver til damer du værdsætter i dit liv? Du vil også have at det skal være bæredygtigt og holde resten af livet ud, men selvfølgelig være noget hun kommer til at holde af. Alt dette kan du finde hos DIBB Design, der laver smykker af træ ved hjælp af laserskæring. Selve ørekrogene er af sølv, men selve vedhænget er lavet af det smukkeste træ, og designet er lavet med så mange detaljer og finish at det er umuligt at forstå at øreringen er lavet i træ.

Find øreringene her ▶ dibbdesign.dk/

FABLEWOOD

Er du træt af plastik og legetøj der er usundt for dine børn? Fablewood laver flotte trædyr med magnet! Ja, du læste rigtigt. Dit barn kan lege med disse søde trædyr, hvis de nu kommer til at smide delene væk skal du blot lægge delene sammen og vupti! Så er er det godt som ny igen, og barnet kan også have sjovt med at lege med magnet delen. Fablewood står bag en stor og god gerning som du også kan være en del af. Når du køber et trædyr, planter Fablewood 5 træer. Se mere på deres side, og integrere dit barn allerede i en ung alder i donation og redde verden.

Find deres dyr her ▶ fablewood.net/en/ 

Skovgaarden

Har du også altid problemer med at finde unikke gaver, hvor det indebærer træ? Er du kreativ og ved hvordan du vil have dit design til at se ud, men er doven til sløjd, så skal du ikke bekymre dig mere. Nu kan du selv designe og vælge det motiv du har i tankerne på et stykke træ hvor Skovgaarden står for udskæringen. Laser udskæringen giver en ren finish, som du ikke kan lade være med at røre ved, og tiltrækker nysgerrige øjne. Du kan kigge på de seje eksempler de allerede har på deres side, og få ideer til din næste specielle dag eller gave.

Bliv inspireret her ▶ skovgaarden-shop.dk/

WoodUpp

Vil du gerne have et anderledes touch i dit hjem, men det skal være moderne og ikke kedeligt, så er WoodUpp det du leder efter. WoodUpp laver akustik paneler i træ der gør at lyden bliver bedre og looket i dit hjem bliver anderledes end det man normalt finder i de danske hjem. WoodUpp anvender også bæredygtigt træ og leverer akustikpanelerne i forskellige farver, så du kan lege med indretningen. Er det ikke til hjemmet, men til din virksomhed, som du vil gøre moderne og tiltrækkende til kunderne, hjælper WoodUpp også der.

Find deres paneler her ▶ woodupp.dk/

Kærbygård

Vil du have et bord der er stilfuldt og lavet fra bunden af en snedker? Kærbygård er et familie snedkerfirma der laver plankeborde, hvor du kan vælge hvilken slags træ og look det skal have. Det blanke udseende af bordet giver et elegant look, som kan passes ind til den store familie, men samtidigt giver håndarbejdet af bordet et high end look, som kan få dine venner til at savle over den rene finish. Er det ikke et bord du har i tankerne men et andet projekt du vil have lavet, så står Kærbygård klar til at komme i gang med af lave dit projekt.

Find deres borde her ▶ kaerbygaard.com/