Fra MPM Design til Replant Art

For lige knap 3 år siden startede jeg MPM Design og nu er tiden kommet til et nyt brand navn. Der er sket en hel masse nye og spændende ting i min lille virksomhed, jeg har blandt andet fået min første ansatte og har fået en investor med ombord. Mere om det senere. 
Så nu er tiden kommet til et nyt brand navn efter meget lange overvejelse. Det nye navn er hermed offentliggjort og det nye navn: Replant Art. 
Replant Art logo
Jeg kan afsløre at det ikke er nogen nem proces at finde på et nyt firmanavn. Det har været en længere proces med mange idéer, men nu er det på plads og jeg er selv rigtig glad for det nye navn. 

Hvorfor Replant Art?

Det er simpelt. Vi planter 10 træer ved hver ordre vi får. Det er vores måde at give tilbage til naturen. Så vi vil gerne “Replante” jorden med nye træer i hele verden. “Art” siger lidt sig selv, det er nemlig kunst vi sælger. Et simplet brand navn som beskriver vores bæredygtige virksomhed. 
Replant Art
Vores mål er, at vi skal være med til at plante intet mindre end 200.000 træer rundt omkring i verden inden år 2025. Det er et ambitiøst mål, men et mål vi kæmper hver dag for at nå.