4 interessante måder at pynte de tomme hvide vægge

Er du også træt af at se på de tomme og kedelige vægge derhjemme? Savner du også at pynte dit hjem op med anderledes og spændende kunst? Du tror nok at det er umuligt af finde noget kunst her i lille Danmark som kan genoplive dit hjem, men sådan er det ikke mere. Herunder kan du finde fem fantastiske kunstnere i Danmark, som sælger deres værk online!

KasperBenjamin

KasperBenjamin

Er du ikke til malerier, men mere til plakater, med energier der kan motivere din dag når du ser på din væg, så er Kasper Benjamin den rette kunstner til at puste liv på dine vægge. Med hans fotografiske talent og quotes frembryder Kasper Benjamin plakater liv og ro, som kan hjælpe dig i disse stressede tider, med at slappe af, og motivere til at få en positiv syn på livet. Udover de flotte plakater laver Kasper Benjamin stilfulde rammer som du kan bruge til hans plakater.

Find hans kunst her ▶ kasperbenjamin.com/ 

Brainchild

Brainchild

Brainchild beholder de værker som allerede er kendt i verden, men giver det en twist i form af de efterspurgte plakatformer. På denne måde giver Branchild en mulighed til alle slags personer på alle aldre til at nyde disse plakater, enten i stuen eller på deres værelse. Ved at genoplive de danske værker bevarer Brainchild det kunstneriske side af Danmark, som enhver dansker kan komme til at nyde i deres hjem. Ved alt i en service, kan du på en nem måde ændre looket i dit hjem. 

Find hans kunst her ▶ brainchild-original.dk/

Christina Colourful

Christina Colourful

Er du hellere til malerier så skal du virkelig tjekke Christina Thamm’s abstrakte malerier, der udstråles med farverige nuancer der kan oplyse rummet selv i de mørke vintertider. Med de abstrakte malerier kommer du nok ikke til at savne sommeren og naturen, da du allerede kommer til at have de smukke farver i dit hjem. Specialet med abstrakte malerier og Christina Colourful’s kunst, bestemmer selv hvordan du ser maleriet, og hvad du mener historien kan være bag det følelses rige maleri.

Find hendes kunst her ▶ www.christinacolourful.com/

Replant Art

MPM Design

Er du til natur og kunst, og savner et anderledes motiv end ”bare et billede på væggen”, så burde du virkelig tage et kig på Marc's kunst. Replant Art laver dyremotiver ud af afskåret træ, som er fra FSC-dyrkede skove, så samvittigheden bliver ikke udfordret! Du får utrolige smukke dyremotiver, som du og dine gæster vil sætte pris på. Fra langt sigt lægger du ikke mærke til hvordan værket lige er lavet, men når du kommer tættere på, tager de små trædele pusten fra dig.

Find hans kunst her ▶ replantart.dk

 

Disse unge danske kunstnere har så meget talent og historie bag deres værker, hvorfor ikke begynde at støtte dansk værk? Tjek disse seje talenter ud, og se hvad du kan finde til dine tomme vægge. 

Udover deres fantastiske værker, kan du følge deres blog, der er motiverende og hjælpende til at finde nyt og originalt kunst til hjemmet.